Espresso Bean Cheesecake
Espresso Bean Cheesecake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,16 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de boabe de cafea prăjite întunecate, ouă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Espresso Cheesecake, Cheesecake Espresso Acoperit Cu Ciocolată, și Cheesecake Dublu Cu Espresso De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, rotiți prăjiturile în firimituri fine; ar trebui să aveți 1 1/2 căni.
Se toarnă într-o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă; adăugați unt și amestecați. Apăsați amestecul peste partea de jos și 1/2 inch în sus părți ale tigaie.
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mare, combinați smântâna și boabele de cafea. Se aduce la foc mic, se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră.
Turnați amestecul printr-o strecurătoare fină, apăsând pentru a extrage cât mai mult lichid posibil (motivele mai fine vor trece prin strecurătoare); aruncați reziduurile.
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale bolului, dacă este necesar. Bateți în amestec de cremă și vanilie.
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 300 până când centrul abia se mișcă când tortul este agitat ușor, aproximativ 1 oră.
Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și jantă. Refrigerați tortul până se răcește, cel puțin 3 ore sau până la 2 zile (Vezi notele).
Pentru a servi, îndepărtați janta de tigaie și tăiați tortul în pene.