Compotul de vinete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 91 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, vinete, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Compot De Vinete, Compot De Vinete, și Compot De Vinete Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți vinetele tăiate cubulețe într-un coș cu aburi. Setați coșul peste 1 inch de apă și aduceți la foc mic. Acoperiți și aburiți vinetele până se înmoaie, 12 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
2
Într-o tigaie mare, combinați roșiile cu usturoiul, chimenul și boiaua și fierbeți la foc moderat până se îngroașă, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați sosul de roșii și vinetele și fierbeți, amestecând ușor de câteva ori, până când vinetele sunt aromate cu sosul, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Vinete
Sos
4
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul. Condimentează cu sare și piper; adăugați coaja de lămâie, coriandru și pătrunjel.