Coji De Patiserie Cu Scorțișoară
Cojile de patiserie cu scorțișoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Pate à Choux Scoici (Patiserie franceza Scoici), Cremă De Vanilie În Coji De Patiserie, și Pui cremos peste coji de patiserie.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză și untul la viteza medie a unui mixer electric până la crem. Adăugați treptat făină și scorțișoară, bătând la viteză mică doar până când ingredientele sunt amestecate. Înfășurați aluatul în hârtie de ceară și răciți 2 ore.
Împărțiți aluatul în jumătate. Împărțiți fiecare jumătate de aluat în 12 bile.
Așezați în tigăi de briose în miniatură ușor unsă (1 3/4 inch), modelând fiecare într-o coajă.