Cod Negru Glazurat Miso

Cod Negru Glazurat Miso
Miso glazurate cod negru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 844 calorii, 130g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $12.04 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mirin, zahăr brun, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cod Negru Glazurat Miso, Miso la grătar-cod negru glazurat, și Miso-cod negru glazurat în bulion de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o foaie de copt rezistentă cu folie. Ungeți ușor folia și așezați filetele în centru. Rotiți setarea cuptorului la fiert și gătiți la aproximativ 4 inci de sursa de căldură, până când glazura este spumoasă și rumenită în pete, aproximativ 6 minute.Comutați setarea cuptorului la coacere, la 425 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Așezați foaia de copt în treimea inferioară a cuptorului și coaceți încă 8 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor. (Fulgii vor fi secțiuni mari.)Între timp, fierbeți marinada rămasă într-o cratiță timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Serviți imediat, cu câteva picături de marinată fiartă pe lateral, dacă doriți. Face 4 porții.rețetă adaptată din dallasnews.com
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura

Ingrediente

8inchÎntr-un vas de copt din sticlă pătrată, amestecați împreună miso, sake, mirin, zahăr brun, apă și oțet de orez. Adăugați filete și întoarceți-vă la strat. Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minuteÎntr-un vas de copt din sticlă pătrată, amestecați împreună miso, sake, mirin, zahăr brun, apă și oțet de orez. Adăugați filete și întoarceți-vă la strat. Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypachet Milk Dudspachet Milk Duds32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypachet Milk Dudspachet Milk Duds4creveți și cu veneCod Negru Glazurat MisoCod Negru Glazurat Miso4creveți și cu veneCodul negru este un pește alb fulgios, untos, care de fapt nu este deloc un cod. Este numele real este Sablefish, dar este, de asemenea, stiu ca ButterfishCodul negru este un pește alb fulgios, untos, care de fapt nu este deloc un cod. Este numele real este Sablefish, dar este, de asemenea, stiu ca Butterfish680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcod negru/pește sablă(sau halibut)cod negru/pește sablă(sau halibut)680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcod negru/pește sablă(sau halibut)cod negru/pește sablă(sau halibut)32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite11 lingură de oregano uscat1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune11 lingură de oregano uscat1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsake uscatsake uscat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilalb misoalb miso1-2 linguri ulei de masline extravirginMiso alb, sake și mirin (un vin de orez) se găsesc toate la Whole Foods, piețele asiatice și magazinele alimentare de specialitateMiso alb, sake și mirin (un vin de orez) se găsesc toate la Whole Foods, piețele asiatice și magazinele alimentare de specialitate425foiComutați setarea cuptorului la coacere, la 425 F. Așezați foaia de copt în treimea inferioară a cuptorului și coaceți încă 8 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor. (Fulgii vor fi secțiuni mari.)Comutați setarea cuptorului la coacere, la 425 F. Așezați foaia de copt în treimea inferioară a cuptorului și coaceți încă 8 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor. (Fulgii vor fi secțiuni mari.)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista