Cod La Cuptor Suprem

Cod La Cuptor Suprem
Nevoie de o felul principal pescatarian? Cod suprem la cuptor ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 8,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 781 calorii. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de mazăre, parmezan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich Suprem Cu Ou La Cuptor, Spanacul La Cuptor Suprem, și Cartofi De Două Ori Coapte Supreme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați vin, apă, usturoi, ceapă, tarhon, pătrunjel, suc de lămâie într-o tigaie aduceți la fiert. Reduceți căldura adăugați fileuri de cod și fierbeți până se înmoaie aproximativ 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți codul din tigaie, puneți-l în castron și puneți-l deoparte. Se strecoară lichidul în cratiță și se întoarce la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ambele stocuri și amestecul de sherry, într-un pahar combinați făina de porumb cu puțină apă, adăugați în tigaie și amestecați până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ambele creme, tarhon și pătrunjel amestecați pentru a amesteca. Apoi adăugați parmezanul și amestecați până se topește, adăugați Gruyere o jumătate de cană la un moment dat și amestecați după fiecare adăugare până când brânza se topește, adăugați piper după gust, scoateți din heat.In un castron mare pune cod, mazăre și creveți se toarnă sosul și se amestecă ușor pentru a se combina, deoarece nu doriți ca Codul să se descuameze în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
GruyereGruyere
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați amestecul fie în feluri de mâncare individuale, fie în caserole mari rezistente la cuptor. Se acoperă cu pesmet cu unt și se presară deasupra parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți cuptorul timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc la 180C-190C.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți singur sau cu salată.Pentru o vizită foto http://the-best-recipes.blogspot.com/.

Ingrediente

4creveți și cu venepesmet cu untpesmet cu unt1Oreos dublu umplut(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)4fileurifile de pește de cod (rețeta este pentru 4 persoane, dacă fac mai mult, fac 1 bucată de cod de persoană, în funcție de dimensiune, dacă t)file de pește de cod (rețeta este pentru 4 persoane, dacă fac mai mult, fac 1 bucată de cod de persoană, în funcție de dimensiune, dacă t)2Bucăți de caramele Heath Barfăină de porumbfăină de porumb33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcremă dublăcremă dublă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1Oreos dublu umplutstoc de peștestoc de pește23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt, tocat aproximativpătrunjel proaspăt, tocat aproximativ1Oreos dublu umpluttarhon proaspăt, tocattarhon proaspăt, tocat2cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză gruyerebrânză gruyere33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene2001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă ușoarăcremă ușoară1miciceapa, tocataceapa, tocata23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezanparmezan33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan, pentru blatparmezan, pentru blat2Bucăți de caramele Heath Bar1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 borcane (4 uncii fiecare) pimiento cubulete, scurse3 borcane (4 uncii fiecare) pimiento cubulete, scurse4creveți și cu vene1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmvin sherryvin sherry2201 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți fierte, decojite (orice vă place salata de creveți sau mediu)creveți fierte, decojite (orice vă place salata de creveți sau mediu)4creveți și cu venestoc, strecurat din tigaiestoc, strecurat din tigaie1Oreos dublu umplutfiecare piper dulce roșu, galben și portocaliu tocatfiecare piper dulce roșu, galben și portocaliu tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista