Cobbler De Afine

Cobbler De Afine
Reteta Cobbler afine ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 622 calorii, 6g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare kosher, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un desert accesibil. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Cobbler Proaspăt De Afine Cu Sos De Afine, Cobbler De Afine, și Cobbler De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F. Într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru sau o farfurie de plăcintă de 9 inci, aruncați afinele, 1/3 cană de zahăr și 1 lingură flour.In într-un castron mediu, combinați praful de copt, sarea, coaja de lămâie și restul de făină și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AfineAfine
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați untul și amestecați cu degetele sau 2 cuțite până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 3/4 cană plus 2 linguri smântână și amestecați până se formează un aluat shaggy.Aruncați movile de aluat peste amestecul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Movile BarMovile Bar
CremăCremă
AluatAluat
4
Coaceți până când boabele clocotesc și blatul este auriu, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți cu crema rămasă pentru stropire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista