Cobbler cu rubarbă și cireșe

Cobbler cu rubarbă și cireșe
„Rhubarb Cherry Cobbler” este o rețetă sudică ce conține 12 porții. Pentru 1,02 dolari per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 376 de calorii . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Mamei . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de migdale, făină, zahăr și sare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 37% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Berry Cobbler , Blackberry Cobbler și Blackberry Pie Cobbler .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați zahărul, amidonul de porumb și ienibaharul. Încorporați umplutura de plăcintă și rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Cutie Congelată Topping Bătut DecongelatCutie Congelată Topping Bătut Decongelat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați într-o tavă de copt neunsă de 33 cm x 23 cm. Acoperiți și coaceți la 200°C timp de 15-20 de minute sau până când rubarba este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Între timp, într-un bol mare, combinați făina, 3 linguri de zahăr, praful de copt și sarea; încorporați smântâna și extrageți amestecul doar până se formează un aluat moale. Turnați cu linguri peste amestecul de cireșe; presărați cu migdale și zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Coaceți, fără capac, timp de 30-35 de minute sau până când toppingul este auriu și umplutura face bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista