Coaste de capră sau miel, stil Dong-Bei

Coaste de capră sau miel, stil Dong-Bei
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 737 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 6,26 USD pe porție. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de anason stelat, miel, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet, Birria De Capră (Tocană De Capră În Stil Jalisco), și Coaste De Miel Coapte Asiatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coastele într-o tigaie de sote sau într-o tigaie de prăjire. Dacă gătiți pe aragaz, adăugați vin și suficientă apă pentru a acoperi abia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Adăugați ceapa și sarea. Acoperiți tigaia cu capac sau folie de aluminiu, aduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 ore. Dacă utilizați cuptorul, reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați raftul de coaste într-o tigaie și adăugați vin și împrăștiați ceapa peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați apă pentru a acoperi 3/4 din drum. Acoperiți tigaia, cu capac sau folie de aluminiu, aduceți la foc mic pe plită, apoi transferați la cuptor și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, preîncălziți o tigaie la foc mediu până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați semințele de chimen, anasonul stelat și cuișorul în tigaie și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se macină într-un mortar și pistil sau râșniță de condimente până când semințele de chimen sunt rupte, dar nu pudrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Dacă folosiți ardei iute: readuceți tigaia la foc mediu. Prăjiți ardeii iute uscați doar până când sunt parfumați, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Măcinați într-un mortar și pistil sau procesați într-o râșniță de condimente până la măcinat aproximativ.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
10
Se amestecă cu amestecul de semințe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
11
Când coastele sunt fragede, scoateți-le de pe foc, transferați-le pe un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă și lăsați să se răcească ușor. Uscați cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
12
Încălziți uleiul sau untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Se adaugă coastele și se rumenesc pe o parte până se rumenesc și sunt crocante, aproximativ 5 minute. Flip și maro pe cealaltă parte. Când coastele s-au rumenit, scoateți-le pe un platou și îndepărtați uleiul rezidual cu un prosop de hârtie. Presărați imediat amestecul de condimente peste coastele fierbinți, bătând amestecul în jos, astfel încât să se lipească de suprafața cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții1
Scor De Sănătate11
Revista