Coacerea Pastelor Mexicane

Coacerea Pastelor Mexicane
Coacerea cu paste mexicane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 10,34 USD pe porție. O porție conține 2516 calorii, 161G de proteine, și 68G de grăsime. 59 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână paste rigatoni, porumb de vale, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Coacerea Pastelor Mexicane, Coacerea Pastelor Mexicane, și Coacerea Pastelor Mexicane.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți caserola de 4 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Gatiti carnea de vita in tigaie antiaderenta de 10 inci la foc mediu 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Gatiti si scurgeti pastele in cuptorul olandez de 4 litri conform indicatiilor de pe pachet. Întoarceți pastele la cuptorul olandez. Se amestecă carnea de vită, porumbul, salsa și fasolea. Puneți jumătate din amestecul de paste în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dientes De AjoDientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Se presară cu 2/3 cană de brânză. Puneți amestecul de paste rămas în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Așezați felii de roșii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
6
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Acoperiți și coaceți 35 până la 40 de minute sau până când se topește fierbinte și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate96
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista