Coacerea Pâinii: Chifle Dulci
Coacerea pâinii: chiflele dulci ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 23 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Un amestec de extract de migdale, drojdie instantanee, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea Pâinii: Chifle De Cartofi Dulci, Coacerea pâinii: chifle de arțar și cartofi dulci, și Coacerea Pâinii: Chifle Rapide Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, drojdia, 1 lingură de zahăr și aproximativ 1/3 treime din făină în vasul mixerului standului. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 10 minute.
Adăugați încă o treime din făină și frământați cu cârligul de aluat până când amestecul devine strâns și elastic. Va fi o mizerie foarte umedă, gloppy, dar veți vedea glutenul dezvoltându-se.
Adăugați ingredientele rămase din aluat și continuați să frământați până când toate sunt încorporate și aluatul este neted și elastic. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte să crească până se dublează, aproximativ 90 de minute.
Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci sau 9 inci cu hârtie pergament, acoperind fundul și extinzându-se pe două părți, pentru îndepărtarea ușoară a chiflelor. Preîncălziți cuptorul la 350 F. Împărțiți aluatul în nouă bucăți egale și rotiți fiecare într-o bilă și așezați-le în tava de copt în trei rânduri de trei. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și lăsați-o deoparte să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute. Între timp, combinați ingredientele de topping într-un castron mic. Puneți-le împreună cu o furculiță până când amestecul seamănă cu nisipul umed.
Când chiflele au crescut, presărați toppingul pe chifle. Dacă chiflele nu se ating, veți avea niște topping pe fundul chiflelor după ce se coc, dar este în regulă. Cu toate acestea, încercați să obțineți cea mai mare parte deasupra chiflelor.
Coaceți chiflele la 350 km F până se rumenesc frumos, aproximativ 30 de minute.
Scoateți-le din tigaie, curățați pergamentul de pe fund și lăsați-le să se răcească, cel puțin puțin. Toppingul este puțin mestecat când este încă cald, dar după răcire este foarte sfărâmicios.