Reteta Coacerea cremoasa cu spanac se poate face in aproximativ 50 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 30 g de grăsimi și un total de 386 de calorii . Pentru 1,92 USD per porție , obțineți o garnitură care servește 10. Un amestec de unt, supă de ciuperci, cremă condensată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 57% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lemon Piper Garlic Tilapia with Creamy Spanach Pappardelle , Deceptively Non-cremy Creamy Coleslaw și Autumn Corn Bake .
Instrucțiuni
1
Intr-un castron mare, bate crema de branza pana se omogenizeaza. Se bate supa. Se amestecă spanacul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pachete (10 Uncii Fiecare) Spanac Tocat Congelat, Dezghețat și Bine Scurs
2/3 Cană De Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Combinați firimiturile de biscuiți și untul; se presara peste amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Resturi Proaspete
4
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 30-35 de minute sau până când se încălzește.