Coaceți Cartofi Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți cartofi dulci. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 546 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, extract de vanillan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi Dulci Afumați Piure De Cartofi, Coacere dulce și picantă de cartofi dulci, și Coaceți Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți cartofii dulci cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se fierbe până când cartofii dulci sunt fragede și ușor străpunși cu un cuțit, aproximativ 30 de minute. Folosind clești, scoateți cartofii din apă și lăsați-i deoparte să se răcească. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, curățați-i și zdrobiți-i într-un castron mare.
Tăiați 1 băț de unt în bucăți egale și puneți-l într-un castron cu piure cald de cartofi dulci.
Adăugați zahăr, sare și extract de vanilie și amestecați bine.
Bateți ouăle și amestecați până când amestecul este bine combinat și neted. Se amestecă laptele, 1 lingură. la un moment dat, doar până când amestecul este umed și nu mai este rigid (este posibil să nu folosiți tot laptele).
Preîncălziți cuptorul la 177° și aburiți un vas de copt de 7 pe 11 inci cu spray de gătit antiaderent.
Se toarnă amestecul de cartofi dulci în vasul de copt și se întinde uniform. Topiți al doilea băț de unt. Într-un castron, amestecați împreună nuci, făină și zahăr brun.
Presărați complet amestecul de zahăr brun peste cartofi și stropiți deasupra cu unt topit.
Coaceți până când toppingul este rumenit și amestecul crocant și dulce de cartofi este gătit, 35 până la 40 de minute.