Clatite de dovleac-ghimbir cu unt de ghimbir ar putea fi doar masa de dimineata pe care o cautati. O porție conține 398 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 3 și costă $1.35 pe portie. Un amestec de iaurt fără grăsimi, nucșoară măcinată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite De Dovleac Cu Ghimbir Confiat, Clătite de Ricotta de dovleac cu sirop de ghimbir-cimbru, și Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și sarea. Într-un alt castron, amestecați oul, laptele, dovleacul, iaurtul și untul până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de ouă în amestecul de făină până se umezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Scorțișoară
Dovleac
Unt
Ghimbir
Nucșoară
Iaurt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați o tavă antiaderentă sau o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu (350); când este fierbinte, acoperiți ușor cu unt și reglați căldura pentru a menține temperatura. Puneți aluatul în porții de 1/3 cană pe grătar și întindeți-l ușor în runde de 4 inci. Gatiti pana cand clatitele se rumenesc pe fund si marginile incep sa arate uscate, 2 pana la 3 minute; întoarceți cu o spatulă largă și rumeniți alte părți, cu 2 până la 3 minute mai mult. Pe măsură ce clătitele sunt gătite, transferați-le pe foi de copt și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuptor
3
Se servește cald cu unt de ghimbir confiat și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Unt
Ghimbir
4
Unt de ghimbir confiat: într-un castron, cu o lingură de lemn, amestecați 2 linguri de ghimbir confiat tocat mărunt în 1/4 cană (1/8 lb.) unt moale (se înmoaie într-un cuptor cu microunde la putere maximă [100%] timp de 5 până la 10 secunde). Se răcește până se întărește înainte de servire. Face aproximativ 1/4 cană.