Clasic New Orleans Muffuletta Sandwich

Clasic New Orleans Muffuletta Sandwich
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați clasicul Sandwich Muffuletta din New Orleans. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1419 calorii, 88G de proteine, și 111g de grăsime fiecare. Un amestec de capere, rulou, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 392 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Amestec de ulei în stil New Orleans pentru sandviș Muffuletta, New Orleans Muffuletta, și Muffuletta În Stil New Orleans pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați măslinele, caperele, ardeii, pătrunjelul, giardiniera și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați să tăiați până când nu rămân bucăți mai mari de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați oțet și ulei de măsline și amestecați pentru a combina. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați salata de măsline să se odihnească peste noapte înainte de a continua să pășiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4
Împărțiți rola de muffuletta în jumătate și întindeți fiecare suprafață tăiată generos cu salată de măsline, asigurându-vă că includeți sucurile atunci când răspândiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Puneți jumătate din soppressata pe jumătatea inferioară a cocului, urmată de jumătate din mortadella, jumătate din capicola și jumătate din provolone. Repetați straturile cu carnea și brânza rămase. Închideți sandvișurile și apăsați ușor pentru a comprima. Pentru cea mai bună aromă, înfășurați bine în hârtie sau plastic și lăsați să se odihnească timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
MortadellaMortadella
ProvoloneProvolone
CapicolaCapicola
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați în pene triunghiulare pentru a servi.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Terras Gaudan O Rosal Albarino. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
De culoare galben-verzuie, acest vin are un nas generos de piersică coaptă, coajă de portocală, floare albă și măr copt; gura este rotundă cu indicii de mineralitate și miere. Se termină clare și curate dezvăluind structura uimitoare și echilibrul în aciditate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista