Clasic Aioli

Clasic Aioli
Aioli clasici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic, și Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, ou vârtej, suc de lămâie, usturoi după gust și 1/4 linguriță sare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei de măsline într-un flux subțire și constant până când totul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Adăugați mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
4
Aioli rapide: omiteți oul și uleiul și folosiți în schimb 1 cană de maioneză cumpărată. Rotiți maioneza cu suc de lămâie, usturoi și sare până se omogenizează. Face aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
UsturoiUsturoi
AioliAioli
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista