Clătite proaspete de porumb și dovlecei

Clătite proaspete de porumb și dovlecei
Clătitele proaspete de porumb și dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, parmezan, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Clătite Proaspete De Porumb, Clătite Proaspete De Porumb, și Zucchini-Clatite De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați dovlecelul, porumbul, ceapa și parmezanul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți făina, praful de copt, laptele, ouăle și untul topit într-un bol separat până se umezesc; se toarnă aluatul peste amestecul de dovlecei. Se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tavă sau tigaie la foc mediu-mare. Aruncați 1/3 cană porții din aluatul de dovlecel pe tavă; prăjiți tigaia până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista