Clatite de cartofi la cuptor ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 5 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 134 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cartofi Yukon gold, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Clătite La Cuptor, Clătite Olandeze Cu Mere La Cuptor, și Clătite de cartofi cu mere de cimbru prăjit la cuptor, smântână și ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cartofi Julienne, napi și morcovi folosind atașamentul julienne al robotului de bucătărie sau mărunțiți cu răzătoarea cutiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Nap
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cutie Răzătoare
3
Așezați legumele într-o strecurătoare așezată peste un castron; strângeți cu mâinile și aruncați orice lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
4
Transferați legumele într-un castron și amestecați rozmarinul, usturoiul, oul, făina și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Rozmarin
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament. Folosind mâinile, frecați suprafața cu uleiul de măsline; nu vă spălați pe mâini! Folosiți-vă mâinile uleioase pentru a împărți amestecul în 10 aglomerări uniforme; apăsați și formați în torturi pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
6
Coaceți până când sunt crocante și aurii pe o parte și clătitele se eliberează ușor din tigaie (aproximativ 25-30 de minute). Întoarceți și continuați până când vârfurile devin maro auriu intens (încă aproximativ 15 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Se servește cald, cu sos de mere, dacă se dorește.