Clătite cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite

Clătite cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Crepele cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 258 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, coniac și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă de orez de modă veche cu Caramel sărat și nuci pecan prăjite, Clătite cu sos de Caramel, și Clătite de căpșuni de ciocolată cu sos de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente în blender și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei. Amestecați din nou înainte de utilizare.
3
Periați ușor tigaia antiaderentă cu diametrul de 8 până la 9 inci cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se încălzește la foc mediu-mare.
5
Se toarnă puțină 1/4 cană de aluat în tigaie, înclinându-se pentru a permite aluatului să acopere fundul tigaiei. Gatiti pana cand crepul este auriu pe fund, aproximativ 1 minut. Întoarceți crepa și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 45 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați la prosop de hârtie. Repetați cu aluatul rămas, făcând aproximativ 24 de clătite și stivuind clătite între prosoape de hârtie. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Combinați cajeta, laptele și untul într-o cratiță medie grea. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul se reduce la 2 3/4 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se amestecă coniacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
3
Așezați 1 crep pe suprafața de lucru.
4
Se întinde cu 1 lingură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
Se presară cu 1 lingură de nuci pecan tocate. Îndoiți crepul în jumătate peste umplutură, apoi din nou în jumătate, formând triunghi. Repetați cu crepele rămase, sosul și nucile pecan. Aranjați crepele în două vase de copt din sticlă de 13x9x2 inci. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți crepele și sosul rămas separat. Reîncălziți sosul doar până se toarnă înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
CrepeCrepe
SosSos
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se toarnă sosul rămas peste crepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
SosSos
8
Coaceți până se încălzește, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presară cu orice pecan rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista