Cizmar de piersici
Peach Cobbler este un desert lacto ovo vegetarian . Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți per porție. O porție conține 320 de calorii , 3 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de zahăr, piersici, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ cizmar de piersici cu mango , cizmar de piersici și afine și cizmar de piersici perfect de modă veche .
Instrucțiuni
Se toarnă untul într-o mică adâncime de 2 litri. vas de copt; puse deoparte.
Scurge piersicile, rezervând 1/4 cană de suc. Într-o cratiță, aduceți piersicile și sucul doar la fiert. Între timp, într-un bol, combinați 1 cană de zahăr, făina, laptele, praful de copt și sarea; amestecati bine.
Se toarnă peste unt în tava de copt. Peste aluat se pune piersici fierbinți.
Se presară cu zahărul rămas.
Coaceți la 400° timp de 25 de minute sau până se termină testele de prăjitură.