Ciuperci umplute cu spanac
Ciupercile umplute cu spanac necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 de calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsimi . Această rețetă servește 30. 74 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită pesmet, ou, ulei de măsline și parmezan. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 74% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt ciuperci Portabella umplute cu carne și spanac cu brânză de capră , ciuperci umplute cu spanac și nucă și ciuperci Portobello umplute fără alergii .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ungeți ușor 30 de căni în tigaie pentru brioșe cu ulei de măsline.
Ungeți uleiul de măsline rămas pe ciuperci pe toate părțile și puneți-le cu branhiile în sus în cupele pentru brioșe.
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 12 minute. În timp ce ciupercile se coc, bate oul, sarea și usturoiul într-un castron. Se amestecă spanacul scurs, 1/4 cană de brânză parmezan, brânză Gouda, brânză mozzarella și pesmet până se omogenizează.
Scoateți ciupercile din cuptor și scurgeți orice sucul acumulat. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de spanac și puneți-le în tava pentru brioșe.
Stropiți ciupercile cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura este fierbinte și aurie, aproximativ 10 minute.