Ciuperci Portobello la grătar și umplute cu Gorgonzola
Ciupercile Portobello la grătar și umplute cu Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,13 USD pe porție. O porție conține 361 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ciuperci portobello, brânză mascarpone, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 86 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello la grătar și umplute cu Gorgonzola, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați cârnații de curcan și gătiți, amestecând frecvent, până la fiert, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă brânza mascarpone.
Adăugați cimbru, oregano, pesmet, 1/2 cană de Gorgonzola, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Se amestecă până când toate ingredientele sunt combinate.
Ungeți ciupercile pe ambele părți cu uleiul rămas și condimentați cu sare și piper. Grătiți ciupercile, cu tulpina în jos, timp de 3 minute. Întoarceți ciupercile și grătiți timp de 2 minute până se înmoaie. Umpleți fiecare ciupercă cu amestecul de cârnați și acoperiți cu Gorgonzola rămasă. Întoarceți ciupercile la grătar și gătiți până când umplutura este încălzită și Gorgonzola începe să se topească, aproximativ 5 până la 7 minute.
Nota bucătarului: ciupercile asamblate pot fi așezate și pe o foaie de copt și fierte sub un broiler preîncălzit până se încălzesc.