Ciuperci Portabella cu ierburi
Ciupercile Portabella cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 102 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, capace de ciuperci portabella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciuperci Portabella La Grătar, Ciuperci Portabella Prăjite, și Ciuperci Portabella La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de sticlă sau plastic sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați ulei, oțet, oregano, cimbru, sare și usturoi.
Adăugați ciuperci; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați 1 oră.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți ciupercile din marinată (ciupercile vor absorbi cea mai mare parte a marinadei). Acoperiți și grătiți ciupercile la foc mediu 8 până la 10 minute sau până se înmoaie.