Ciuperci Murate
Ciupercile murate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 75 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coriandru, frunze de dafin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Murate, Ciuperci Murate, și Ciuperci Murate Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sarea și apa și se toarnă saramură peste ciuperci.
Lasă ciupercile să stea la frigider, acoperite 24 de ore.
Scoateți ciupercile din saramură, clătiți-le și apoi așezați-le pe prosoape de hârtie pentru a se usca. Într-o cratiță, amestecați oțetul cu ingredientele rămase și aduceți la fierbere.
Puneți ciupercile în borcan sterilizat și acoperiți cu lichid fierbinte. Ciupercile vor fi gata de mâncare în 1 săptămână și se vor menține la loc răcoros până la 1 an. Acestea sunt excelente pentru salate sau ca garnitură pentru feluri de mâncare din carne.