Cireșe Jubilee Plăcintă Cu Înghețată
Cherry Jubilee Ice Cream Pie este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 308 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, miere, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cireșe Jubilee Înghețată Parfaits, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se răcește complet.
Combinați untul și mierea într-un castron mediu.
Adăugați firimituri de cracker graham, amestecând pentru a se amesteca. Apăsați amestecul în părțile inferioare și în sus ale unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Coaceți la 375 timp de 8 minute. Se răcește complet.
Așezați 1/2 cană de amestec de cireșe răcit într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Așezați amestecul de cireșe rămas într-un recipient etanș; acoperiți și răciți.
Așezați înghețata înmuiată într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați amestecul de cireșe piure și pliați ușor pentru a obține un model de vârtej. Se amestecă amestecul în crusta răcită. Acoperiți și congelați 4 ore sau până când sunt ferme. Se acoperă cu sos de cireșe rezervat chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.