Ciocolata Menta Stratificat Torte
Ciocolata menta stratificat Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 550 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, extract de mentă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Cu Două Straturi De Ciocolată, Tort De Ciocolată Cu Mentă, și Chocolate Mint Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 2 (9 inci) Tigăi rotunde pentru tort. Aliniați fiecare tigaie cu o bucată rotundă de hârtie cerată de 9 inci; ungeți hârtie cerată. Pune deoparte.
Combinați toate ingredientele tortului într-un castron mare. Bate la viteza medie, răzuire castron de multe ori, pana se omogenizeaza.
Turnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi.
Îndepărtați hârtia cerată. Se răcește complet.
Combinați frișca răcită și 1 1/2 lingurițe extract de mentă într-un castron mic. Bateți la viteză mare, răzuind bolul des, până se formează vârfuri moi. Continuați să bateți, adăugând treptat 2 linguri de zahăr, până când se formează vârfuri rigide. Rezervați 1/2 cană de umplere pentru garnitură; refrigerați.
Tăiați fiecare strat de tort orizontal în jumătate folosind cuțitul zimțat. Pentru a asambla torte, așezați un strat de tort divizat pe placa de servire; întindeți cu 1/3 umplutură. Repetați cu straturile de tort rămase și umplutura, terminând cu stratul de tort. Refrigerați torte cel puțin 1 oră.
Topiți 2 linguri de unt în cratiță de 1 litru; amestecați chipsurile de ciocolată și siropul de porumb. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana cand chipsurile de ciocolata se topesc (2 pana la 3 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță extract de mentă.
Imprastiati glazura peste partea de sus a torte, permițând glazura să se scurgă în jos părți.
Garnisiți cu umplutură rezervată de 1/2 cană și frunze de mentă, dacă doriți. La frigider până la servire.