Ciocolata Chip Cheesecake Negrese
Chocolate Chip Cheesecake negrese necesită în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 513 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime. 408 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ciocolata Chip Cheesecake Negrese, Menta Ciocolata Chip Cheesecake Negrese, și Cookie-uri cu ciocolată de dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mare, crema împreună scurtarea, zahăr brun, și 1/2 cana de zahar alb. Bateți cele 3 ouă pe rând, apoi amestecați vanilia.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; amestecați în amestecul de zahăr. Se amestecă chipsurile de ciocolată și se lasă deoparte.
Într-un castron separat, amestecați împreună crema de brânză și 1/4 cană de zahăr alb.
Se amestecă în cele 2 ouă rămase.
Întindeți 1/2 din aluatul de ciocolată în fundul tigaiei pregătite.
Se toarnă aluatul de brânză cremă deasupra aluatului.
Se presară cu nuci pecan. Aruncați bucăți din restul de aluat de ciocolată peste umplutură. Nu vă faceți griji dacă există lacune; aluatul se va răspândi.
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor deasupra.
Lăsați brownies să se răcească în tigaie înainte de a tăia în bare.