Ciocolată Crinkle Cookie-Uri
Cookie-urile de ciocolată Crinkle ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 106 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, extract de vanillan, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată Crinkle Cookie-Uri, Crinkle-Cookie-Uri De Ciocolată De Top, și Ciocolată Crinkle Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Așezați ciocolata și uleiul într-o cratiță mică la foc mic, amestecând ocazional până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească ușor.Cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu; pune deoparte.
Așezați zahărul și amestecul de ciocolată-ulei în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză medie până se combină (textura va fi nisipoasă), aproximativ 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc. Readuceți mixerul la viteză medie și adăugați vanilia și ouăle 1 la un moment dat, lăsând fiecare să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul, aproximativ 2 1/2 minute în total. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei. La viteză mică, adăugați amestecul de făină și amestecați până la încorporare, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului și a vâslei, aproximativ 1 minut în total. (Aluatul va curge ca aluatul.) Răsturnați părțile laterale ale vasului și acoperiți-le cu folie de plastic. Dați la frigider aluatul până când este ferm, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați 2 rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu covorașe de copt din silicon sau hârtie pergament; pus deoparte.
Așezați zahărul pudră pe o farfurie sau într-un castron puțin adânc.
Rulați aluatul în bile de 1 inch (aproximativ 1 lingură fiecare), aruncați-le în zahăr și rulați până când sunt complet acoperite.
Așezați 15 bile la 2 centimetri distanță pe fiecare dintre foile de copt pregătite. (Răciți aluatul rămas.)
Coaceți timp de 5 minute, apoi rotiți foile din față în spate și de sus în jos și continuați să coaceți până când marginile cookie-urilor sunt setate, dar blaturile sunt încă puțin moi, cu aproximativ 5 minute mai mult pentru cookie-urile moi, masticabile sau cu 7 minute mai mult pentru cookie-urile crocante.
Transferați cookie-urile într-o grătar și răciți-le complet.
Lăsați foile de copt să se răcească complet înainte de a repeta cu aluatul rămas (puteți refolosi pergamentul). Cookie-urile pot fi păstrate într-un recipient etanș timp de 3 până la 4 zile.