Ciocolată și sare de mare Crostini

Ciocolată și sare de mare Crostini
Ciocolata si sare de mare Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 12. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de ciocolată, sare de mare, baghetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pesto, Ridiche Și Sare De Mare Crostini, Crostini de anghinare piure cu sare de var, și Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați feliile de baghetă într-un singur strat pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați sub broiler până la aur, 2 minute. Întoarceți fiecare felie și fierbeți 2 minute. Opriți broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Întoarceți din nou fiecare felie; stropiți cu ulei de măsline. Împingeți bucata de ciocolată în centrul fiecărei felii și întoarceți foaia de copt la cuptor pentru încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și presărați ușor fiecare bucată de ciocolată cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista