Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană)

Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană)
Cina in seara asta: Kimchi Jigae (Kimchi Stew) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 280 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 134 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tofu de mătase, scallions, lichid kimchi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Kimchi (Kimchi Jigae), Kimchi Jigae, și Cina in seara asta: Zen Kimchi Jjigae pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați burta de porc la cuptorul olandez mare rece, setat la foc mediu-mare. Odată ce grăsimea începe să se desprindă de burta de porc, adăugați ceapă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați kimchi și usturoi. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
KimchiKimchi
3
Adăugați lichid kimchi, apă, ghimbir uscat, vin shaoxing, gochujang, dengjang și sos de soia. Se amestecă bine și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin ShaoxingVin Shaoxing
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
GochujangGochujang
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
KimchiKimchi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Odată ce fierbe, reduceți focul la minim și fierbeți la foc mic.
5
Adăugați gochugaru (dacă utilizați) și tofu. Gatiti timp de 20 de minute, ajustand pentru a mentine pentru a mentine fierberea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochugaruGochugaru
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Adăugați scallions și unt. Se amestecă supa, având grijă să nu se rupă tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Serviți imediat cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Kimchi. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista