Cina in seara asta: cotlet de porc cu menta Julep glazura

Cina in seara asta: cotlet de porc cu menta Julep glazura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: cotlete de porc cu glazură de mentă Julep o încercare. Această rețetă servește 2. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți unt, bourbon, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Și Mazăre De Zahăr Cu Glazură De Julep De Mentă, Cotlet de porc și mazăre de zahăr cu glazură de Julep de mentă, și Cina În Seara Asta: Cotlete De Miel Cu Mentă Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul, zahărul, oțetul și jumătate din bourbon într-o tigaie mică. Dați focul la mediu și gătiți până se topește zahărul. Opriți căldura și setați partea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Uscați cotletele cu niște prosoape de hârtie, apoi condimentați cu sare, piper și un vârf de ienibahar pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Adăugați untul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Când s-a topit, aruncați cotletele. Gatiti aproximativ 3 pana la 4 minute pe o parte, pana cand sunt fierte. Puneți cotletele deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă amestecul de bulion și bourbon. Gatiti la foc mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați restul de bourbon, dați focul la mediu-mare și gătiți, amestecând des, până când amestecul acoperă spatele unei linguri. Opriți focul și adăugați menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Serviți sosul peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista