Cina in seara asta: cotlet de porc cu Chile Colorado

Cina in seara asta: cotlet de porc cu Chile Colorado
Cina in seara asta: cotlet de porc cu Chile Colorado este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 391 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute guajillo, sare și piper, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc cu cirese proaspete si salsa Chile, Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic, și Cina în seara asta: cotlet de porc cu salvie și Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul roșu chile: Preîncălziți tigaia din fontă de 10 inci la foc mediu. Prăjiți ardeii iute, cu pielea în sus, până când sunt foarte parfumați, dar nu arși, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se transferă într-un castron mare și se acoperă cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați farfuria mică deasupra pentru a le menține scufundate și lăsați-le să stea 15 minute.
4
Transferați ardeii iute și lichidul de înmuiere în blender. Nu aruncați lichidul de înmuiere rămas. Puree chiles până la neted. Treceți acest piure de chile printr-o sită într-un castron pentru a îndepărta pielea dură, apoi amestecați în lichid de înmuiere rezervat. Sosul trebuie să fie destul de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă ulei într-o cratiță de dimensiuni medii peste mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați ceapa, usturoiul, chimenul și oregano. Gatiti pana cand ceapa devine moale si totul este parfumat, aproximativ doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Se presară făină și se amestecă până se distribuie uniform. Continuați să bateți ocazional până când făina devine maro deschis, aproximativ încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Bateți în sos chile. Acoperiți parțial cratița, amestecând ocazional, reducând căldura la minim dacă stropiți prea mult. Gatiti pana la rosu gros si inchis, 20 pana la 30 de minute. Opriți focul și amestecați sare, oțet și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Pentru Cotletele de porc: ștergeți tigaia din fontă de 10 inci, apoi puneți-o la foc mediu-mare până când începeți să fumați. Între timp, se usucă cotletele cu prosoape de hârtie și se condimentează ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ulei în tigaie, iar când începe să fumeze, adăugați cotlete. Gatiti pana se rumeneste bine pe ambele parti, trei-patru minute pe o parte. Verificați temperatura cu termometrul pentru carne. Ar trebui să se înregistreze în jurul valorii de 145 F. dacă este sub aceasta, întoarceți cotletele în tigaie, reduceți focul la mediu și gătiți un minut suplimentar pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Transferați cotletele în farfurie și lăsați să se odihnească câteva minute.
12
Pentru a servi, polonic o parte din sos o farfurie, și locul cotlet pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Presărați scallions tocate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista