Cina in seara asta: Bucatini cu vinete
Cina in seara asta: Bucatini cu vinete este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 2,9 USD pe porție. O porție conține 242 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vinete, ulei de măsline, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu cârnați), Cina in seara asta: Bucatini con Funghi, și Cina in seara asta: Bucatini cu fasole Fava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați vinetele și lăsați-o să fiarbă aproximativ 45 de minute, sau până când este foarte, foarte fragedă.
Scoateți, tăiați în jumătate, apoi scoateți interiorul și tăiați cu câteva Furculițe.
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mic.
Se toarnă uleiul și, când este cald, se adaugă usturoiul. Gatiti cateva minute pana se inmoaie, dar nu se rumeneste.
Întoarceți focul la mediu și adăugați vinetele, hamsiile și caperele în tigaie. Se amestecă până se încălzește. Apoi turnați vinul roșu și oțetul de vin roșu. Gatiti pana cand lichidul s-a ingrosat intr-un sos.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Gatiti bucatini conform instructiunilor de pe cutie.
Se scurge, apoi se adaugă în tigaie cu sosul. Se amestecă până se acoperă, apoi se servește. Condimentează cu piper negru după gust.