Cina în seara asta: salată Farro cu varză prăjită și sfeclă

Cina în seara asta: salată Farro cu varză prăjită și sfeclă
Cina in seara asta: salata Farro cu varza prăjită și sfecla ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 611 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până farro ai putea urma acest curs principal cu Strudel Ușor De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată italiană Farro cu legume prăjite, Cina în seara asta: supă italiană de Kale și Farro, și Cina în seara asta: morcovi prăjiți și sfeclă cu cotlet de porc.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți sfecla, varza și usturoiul pe foaia de copt cu margini și stropiți cu uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina. Prăjiți până când sfecla este moale și varza este fragedă, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Între timp, acoperiți farro cu apă rece într-o cratiță medie, condimentați cu sare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgeți excesul de apă, apoi adăugați legume prăjite și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare, piper și suc de lămâie și împarte între boluri. Zdrobiți brânza de capră și serviți fierbinte sau caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista