Cidru Fiert
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Cidrul fiert ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 141 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceai, frunze de dafin, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cidru Fiert Fierbinte, Cidru fiert, și Cidru Fiert.
Instrucțiuni
Se toarnă cidrul, romul și ceaiul de plante într-o cratiță largă, se adaugă zahărul și se toarnă la foc mic pentru a se mula.
Înjumătățiți clementinele, lipiți câte un cuișor în fiecare jumătate și adăugați-le în tigaie.
Rupeți bețișoarele de scorțișoară în jumătate și introduceți vârful în tigaie.
Adăugați frunzele de dafin, păstăile de cardamom învinețite și bucata întreagă de ghimbir și lăsați totul să se infuzeze pe măsură ce tigaia ajunge aproape la fierbere.
Odată ce tigaia este aproape de fierbere, reduceți focul, astfel încât să se mențină cald și puneți-l în pahare rezistente la căldură cu mânere pentru a servi.
Pentru a face acest lucru într-un încălzitor fără alcool, înlocuiți cidrul și romul cu 1 litru de suc de mere și cană de suc de lămâie proaspăt stors. Probabil că nu veți avea nevoie de zahăr, dar gustați când este cald pentru a vedea dacă doriți puțin și adăugați după cum doriți.