Chuzos de Pollo con Tocineta (frigarui de pui si Bacon)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chuzos de Pollo con Tocineta (frigarui de pui și slănină). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 674 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 136 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ceapă, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Estofado de Pollo con Tocineta (tocană de pui cu slănină), Rulouri de pui-slănină umplute cu prune uscate (Envueltos De Pollo, Tocineta y Ciruela), și Frigarui de vita (Chuzos de Res) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați uleiul, usturoiul, coriandrul, ceapa, ceapa, chimenul, sarea și piperul. Se amestecă puiul. Acoperiți și marinați la frigider aproximativ 3 ore sau peste noapte.Între timp, preîncălziți un grătar cu gaz.
Așezați toate frigăruile de lemn în apă și lăsați să stea cel puțin 30 de minute.Când grătarul este fierbinte, scurgeți frigaruile. Înfășurați bucățile de pui cu slănină și filetați pe frigarui, astfel încât slănina să fie fixată.Reglați grila astfel încât arzătoarele permimetrice să rămână aprinse și arzătoarele din centrul grilei să fie oprite sau o configurație similară (urmați instrucțiunile cât mai aproape posibil dacă nu utilizați o grilă de gaz).
Așezați frigăruile pe perimetrul grătarului direct peste flacără. Grătiți, întorcând frigăruile o dată sau de două ori, până când puiul se rumeneste, aproximativ 5 minute în total.Mutați frigăruile în centrul grătarului, astfel încât să nu fie direct peste flacără. Acoperiți grătarul și gătiți, întorcând frigăruile ocazional, până când puiul este opac pe tot parcursul și sucurile curg limpede, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Transferați frigăruile pe un platou sau farfurii individuale și serviți cu pene de var și legumele preferate.