Chutney De Roșii Și Castraveți
Chutney de roșii-castraveți ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 218 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de busuioc, ceapă, ardei iute thailandezi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, chutney de roșii , cum se face chutney de roșii, și Chutney De Mere Și Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați usturoiul, ardeii iute și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și pudra de curry și fierbeți până când lichidul de roșii începe să se îngroașe, aproximativ 10 minute.
Adăugați mierea și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați castravetele și fierbeți până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați chutney-ul cu sare și piper.
Lasă să se răcească ușor. Se amestecă busuiocul, se presară cu semințele de susan și se servește.