Chocoflan
Chocoflan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 641 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.43 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 788 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lapte condensat, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chocoflan, ChocoFlan, și ChocoFlan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. ungere 12-Cupa canelat tub tort tigaie cu unt.
Se toarnă 1/4 cană de topping de caramel în partea de jos a tigaiei. Refrigerați toppingul de caramel rămas pentru servire.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și 3 ouă cu mixer electric la viteză medie de aproximativ 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul peste topping de caramel în tigaie.
În blender, așezați ingredientele flanului. Capac; se amestecă la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 40 de secunde. Se toarnă încet amestecul peste aluat. (Amestecul de Flan se va amesteca cu aluatul, dar se vor separa în timpul coacerii, formând 1 strat de tort și 1 strat de flan.)
Acoperiți tigaia cu folie.
Se pune într-o tigaie mare de prăjire; adăugați 1 inch de apă fierbinte în tigaia de prăjire.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată.
Scoateți tava de tort din Baia de apă în raftul de răcire; îndepărtați folia. Se răcește complet, cel puțin 1 oră.
Așezați farfuria de servire cu susul în jos pe tigaia pentru tort; întoarceți farfuria și tigaia.
Tăiați chocoflan în felii; se servește cu toppingul de caramel rămas. A se păstra la frigider.