Chipsuri de pește la cuptor cu oțet de miere

Pește la cuptor 'N' Chips-uri cu oțet de miere este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 373 calorii, 39G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de miere, oțet de cidru, fileuri de cod și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Pește și chipsuri cu maioneză de oțet de malț, Pește De bere și chipsuri picante cu sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano, și Pește și chipsuri coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Înveliți o foaie mare de copt căptușită cu folie cu spray de gătit.
Aranjați cartofii pe foaia de copt și pulverizați-i cu spray de gătit. Condimentează cu sare și piper negru.
Coaceți 25 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie.
Într-un vas puțin adânc, amestecați făina, praful de copt și 1/2 linguriță de sare.
Adăugați fileuri de cod și întoarceți-le pentru a acoperi cu aluat.
Adăugați cod într-o foaie de copt care a fost căptușită cu folie și pulverizată cu spray de gătit și coaceți 8 până la 10 minute, până se rumenesc și se înmoaie furculița.
Într-un castron mic, amestecați oțetul și mierea pentru a servi ca sos de scufundare.
Serviți 1 kilogram de pește și toți cartofii cu această masă. Rezervați pește de 1/2 lire pentru o altă rețetă.
Se servește cu 4 căni de spanac aburit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.