Chipsuri De Cartofi Aromate Făcute În Casă

Chipsurile de cartofi aromate făcute în casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 10 porții cu 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare gri, praf de chili, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chipsuri De Cartofi Cu Aromă De Umplutură, Casa Internațională de cafea cu aromă de cafea, și Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Vărsați 2 pungi de chipsuri pe o foaie de prăjituri și puneți-le în cuptor pentru a le încălzi. Când uleiul este vizibil pe chipsuri, scoateți-le din cuptor și presărați cu condimentul de usturoi.
Lasă-le să se răcească și servește.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați usturoiul tăiat subțire între niște hârtie pergament pe o foaie de copt.
Coaceți până când usturoiul este uscat, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți.
Într-o râșniță adăugați usturoiul uscat, sarea, boabele de piper negru, pudra de muștar și pudra de chili. Macină-le pe toate.