Chipsuri De Cartofi Aromate Făcute În Casă

Chipsuri De Cartofi Aromate Făcute În Casă
Chipsurile de cartofi aromate făcute în casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 10 porții cu 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare gri, praf de chili, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chipsuri De Cartofi Cu Aromă De Umplutură, Casa Internațională de cafea cu aromă de cafea, și Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Vărsați 2 pungi de chipsuri pe o foaie de prăjituri și puneți-le în cuptor pentru a le încălzi. Când uleiul este vizibil pe chipsuri, scoateți-le din cuptor și presărați cu condimentul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lasă-le să se răcească și servește.
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați usturoiul tăiat subțire între niște hârtie pergament pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți până când usturoiul este uscat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Într-o râșniță adăugați usturoiul uscat, sarea, boabele de piper negru, pudra de muștar și pudra de chili. Macină-le pe toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Usturoi DeshidratatUsturoi Deshidratat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista