Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta)
Chocolate Chip–Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 314 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, pudră de cacao, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), Ricottan și Cannoli cu ciocolată, și Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, cacao și scorțișoara. Folosind vârful degetelor sau blenderul de patiserie, amestecați untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră. (Alternativ, pulsați în robotul de bucătărie.)
Stropiți limoncillo peste amestec și amestecați ușor cu furculița până se încorporează.
Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic. (Aluatul va arăta în continuare oarecum uscat și sfărâmicios.) Adunați împreună în bilă, înfășurați în plastic și refrigerați 45 de minute până la 1 oră.
În bolul mediu de amestecare, amestecați împreună ricotta, zahărul, chipsurile de ciocolată, coaja de portocală și vanilia. Se amestecă amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf rotund de 1/2 inch și se dă la frigider până când este gata de utilizare. (Umplerea poate fi făcută cu până la 1 zi înainte și refrigerată, acoperită.)
Formați, prăjiți și umpleți cochilii
Tăiați aluatul în 4 bucăți uniforme. Pe suprafața ușor făinată, întindeți 1 bucată până la 1/8 inch grosime. Folosind tăietorul de prăjituri cu făină, tăiați 2 până la 3 runde din aluat.
Transferați rundele pe foaia de copt și păstrați-le acoperite cu folie de plastic.
Rolați aluatul rămas și tăiați rondele în același mod, apoi adunați resturi, întindeți și tăiați din nou.
Umpleți vasul greu de 4 litri cu ulei până la adâncimea de 3 inci.
Se încălzește la foc moderat până când termometrul înregistrează 375 F.
Între timp, perie marginea de jos a 1 aluat rotund cu albus de ou. Înfășurați aluatul în jurul a 1 tub de cannoli cu capătul periat de albus de ou care se suprapune peste celălalt capăt și apăsați ușor marginile împreună pentru a sigila. Faceți încă 5 cochilii în același mod. (Păstrați rundele rămase acoperite cu plastic.)
Lucrând în 2 loturi, prăjiți cojile formate în ulei fierbinte până se rumenesc adânc, aproximativ 1 minut.
Transferați pe placa căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge și a se răci 5 minute. Stați tuburile în poziție verticală și atingeți ușor blatul pentru a slăbi cojile. Răsuciți matrițele pentru a îndepărta cojile.
Înfășurați aluatul rămas în jurul tuburilor și prăjiți în același mod. (Cojile pot fi făcute cu 1 zi înainte și depozitate la temperatura camerei, neumplute și neacoperite.)
Când este gata de servit, țeavă de umplere în 1 capăt de coajă cannoli, umplere coajă la jumătate, apoi țeavă în celălalt capăt. Repetați pentru a umple cojile rămase. Praf cu zahăr de cofetărie și serviți imediat.