Chilli Bean se coace cu piure de smântână acru

Chilli Bean se coace cu piure de smântână acru
Chilli Bean bake with soured cream mash este o rețetă americană care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 384 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de smântână cu oală, porumb dulce, carne de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi dulci la cuptor cu chilli ușor și cremă acrită, Coacere ușoară de paste cu ardei iute și fasole, și Mini jachete cu cremă cu caper acrit.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ceapa în ulei într-o cratiță mare, adâncă, până se înmoaie. Se amestecă condimentele și se fierbe timp de 2 minute, până se parfumează. Se sfărâmă în carne tocată în loturi și se prăjește, despărțindu-se cu o lingură de lemn, până când toată carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se amestecă roșiile tocate, fasolea, porumbul dulce, ardeii, oțetul și zahărul. Se sfărâmă în cubul de stoc, se toarnă peste 500 ml apă apoi se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute, apoi descoperiți și fierbeți încă 20 de minute până când tocatul și ardeii sunt fragede și cochete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Între timp, faceți piureul. Fierbeți cartofii în multă apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se scurge bine, lăsând în strecurătoare să se usuce la abur timp de 1 min, apoi se răstoarnă înapoi în cratiță și se pasează cu crema acrită. Condimentează și amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Când tocatul de ardei iute este gata, se toarnă în 1, 2 sau vase individuale rezistente la cuptor. Lingură sau țeavă peste piure și împrăștiați pe brânză. Se răcește complet dacă înghețați vreunul în această etapă sau dacă doriți să mâncați imediat, încălziți cuptorul la 220C/ 200C ventilator/gaz 7 și coaceți timp de 25-30 de minute până la barbotare și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Castellroig Cava Brut cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate31
Bucătăriiamerican
Revista