Chili afumat gătit lent este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 515 calorii, 39G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, bere, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 35 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chili Gătit Lent, Chili Gătit Lent, și Chili Chunky Gătit Lent.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați carne de porc măcinată în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand pentru a se prăbuși ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se scurge bine.
4
Transferați carnea de porc într-un aragaz lent electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați umărul de porc; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
7
Transferați carnea de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ceapa și ardeiul gras; saut 8 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
10
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
11
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă berea; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Bere
12
Transferați amestecul de ceapă în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
13
Adăugați pudră de chili și următoarele 9 ingrediente (prin Ham hock) la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la maxim 5 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ham Hock
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
14
Îndepărtați frunzele de dafin și cârligul de șuncă; aruncați. Se amestecă zahărul. Puneți aproximativ 1 1/3 căni de chili în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de coriandru, 1 lingură de ceapă verde și 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Frunze De Dafin
1 Kg Tortillas De Maíz
Ham Hock
Brânză
Ardei Iute
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
15
Serviți fiecare porție cu 1 pană de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
16
Notă: de asemenea, puteți găti chili-ul într-un aragaz lent la foc mic timp de 8 ore. Pentru gătit chili pe plită, utilizați un total de 12 uncii de bere și fierbeți, acoperit, timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când umărul de porc este fraged.