Chile-filet de porc frecat cu sos rapid de alunițe
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc frecat cu Chile cu sos de alunițe rapide ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 185 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de apă, zahăr, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar, Quesadillas De Filet De Miel Frecat De Alunițe, și Filet De Porc La Grătar Cu Sos De Aluniță De Nucă Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei de canola într-o cratiță de 2 1/2 litru la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 3 minute sau până când amestecul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Transferați amestecul de ceapă într-un blender; adăugați roșii, 1/4 cană apă, pudră espresso, cacao, chile, 1 linguriță condiment Mexican, zahăr și 1/4 linguriță sare. Procesați până la netezire, răzuind părțile laterale, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Mexicane
Espresso Instant
Tomate
Ardei Iute
Pudră De Cacao
Ceapă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Întoarceți amestecul de roșii în tigaie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute sau până se îngroașă, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
6
În timp ce amestecul de roșii fierbe, așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; periați cu restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Tomate
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
7
Combinați 1 lingură de condimente mexicane, sare kosher și piper roșu; frecați peste carne de porc. Se fierbe 16 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz), rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Sare Kosher
Ardei Roșu
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
8
Scoateți din tigaie; acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Sangre De Toro Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.