Această rețetă face 10 porții cu 189 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, chimen măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Chiftele Kibbeh cu sos de iaurt condimentat, Chiftele la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian, și Chiftele condimentate turcești cu sos de iaurt de rodie.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente; rece.
2
Combinați bulgurul și 2 căni de apă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea 30 de minute; scurgeți bulgurul printr-o sită fină, presând excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4
Combinați bulgurul, mielul și următoarele 7 ingrediente (prin ardei roșu) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Acoperiți și răciți 30 de minute. Formați amestecul de miel în chiftele în formă de fotbal de 20 (2 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Chiftele
Bulgur
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 12 minute, rumenindu-se pe toate partile.