Chiftele De Pinguini

Chiftele De Pinguini
Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, morcov, chiftele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Decupaje Pentru Pinguini, Bomboane Penguin Cupcakes, și Platou De Legume Pinguin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ardeiul gras sau fâșiile de ceapă fac sânul fiecărui pinguin. Blanch ardei sau ceapă prin plasarea în apă clocotită 20 de secunde; plonjați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se scurge; pus deoparte.
4
Tăiați 16 felii diagonale (grosime de 1/4 inch) din morcov. Pentru a face ciocuri, tăiați un triunghi mic de la marginea fiecărei felii de morcov; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Așezați feliile de morcov pentru picioare într-un castron mic cu microunde. Capac; cuptor cu microunde la 30 de secunde. Descoperă; pune deoparte. Pentru capul fiecărui pinguin, faceți o gaură mică în fiecare dintre cele 16 chiftele pentru a ține ciocul; împingeți frigăruia prin chifteluță, începând din partea de sus a capului. Pentru a plasa cioc, introduceți triunghiul morcovului în gaura mică a fiecărei chiftele, introducând vârful frigarui în morcov pentru a se fixa în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Numărați 16 chiftele suplimentare de utilizat pentru corpul fiecărui pinguin. Împingeți frigarui cu prima chiftelă (cap) prin 1 capăt de piper sau ceapă, apoi 1 chiftelă (corp), apoi prin capătul opus de piper sau ceapă. Continuați să împingeți punctul de frigărui în felie de morcov cu decupaj orientat înainte ca picioarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Puneți pinguinii în tigaie puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista