Chiftele de miel cu Kale, iaurt de chimen și orez de aur Carolina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de miel cu Kale, iaurt de chimen și orez de aur Carolina. Această rețetă servește 4. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 791 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Dacă aveți pesmet, sare kosher, pudră de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Chile-chiftele de miel de chimen cu iaurt și castraveți, Chifteluțe de miel cu Rețetă de iaurt cu lămâie-chimen, și Salata de orez Carolina de aur din ' în jurul mesei de Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie mică din fontă la foc mediu; gătiți 5 minute până la prăjit și abia începeți să fumați, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din căldură.
3
Puneți amestecul de condimente și pudra de chili într-o mașină de tocat condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4
Întoarceți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați 1 lingură de ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
6
Adăugați ceapa; gatiti 4 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Combinați amestecul de condimente, amestecul de ceapă, pesmetul, 1/2 linguriță de sare, mielul și oul într-un castron mare. Formați amestecul în 12 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați chiftele; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
13
Scoateți chiftelele din tigaie; scurgeți bine. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie. Întoarceți chiftelele la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
14
Adăugați kale, stoc și restul de 1/4 linguriță de sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Kale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Se ia de pe foc; lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute.
16
Combinați iaurtul, sucul de lămâie și chimenul măcinat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Întindeți 2 linguri amestec de iaurt în partea de jos a fiecăruia dintre cele 4 boluri superficiale. Se acoperă cu 1/2 cană orez și 1 cană amestec de miel.