Chiftele De Dovlecel Parmezan
Parmezan dovlecel Patties ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14. O porție conține 93 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți de sare, ulei vegetal, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 19%. Încercați Parmezan Piure De Cartofi Patties, Torturile de dovlecei ale lui Jen, și Zucchini Patties pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati dovleceii, ceapa si usturoiul in ulei fierbinte pana cand legumele sunt limpezi si umezeala se evapora, aproximativ 5 minute. Amestecați busuiocul, pătrunjelul, ardeiul negru și cimbrul în legume; se ia de pe foc.
Transferați amestecul de dovlecei într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă ouăle, biscuiții zdrobiți și 1 cană de parmezan în amestecul de dovlecei până se leagă; formați în 14 prăjituri de 3 inci.
Turnați suficient ulei vegetal într-o tigaie pentru a ajunge la aproximativ 1/2 inch adâncime; se încălzește la foc mediu-mare.
Gătiti chiftelele, 3 până la 4 la un moment dat, în ulei fierbinte până se rumenesc bine, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se presară cu parmezan suplimentar pentru a servi.