Chiftele de afine suedeze
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, chiftele de afine suedeze ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 77 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Un amestec de gălbenuș de ou, sos de lingonberry, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 5%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chiftele suedeze cu sos de afine sau afine, Mini chiftele suedeze cu sos de afine, și Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea).
Instrucțiuni
Încălziți jumătate de ulei într-o cratiță.
Adăugați ceapa și gătiți ușor până se înmoaie, apoi adăugați buzduganul și gătiți încă 1 min. Mișto.
Puneți carnea tocată într-un castron cu ceapa răcită, afine, gălbenuș de ou și o mulțime de condimente.
Se amestecă bine cu mâinile, apoi se modelează în bile de mărimea nucului. Se răcește cel puțin 10 minute sau până la 2 zile.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Turnați uleiul rămas într-o tavă de copt și rotiți chiftelele în ea pentru a acoperi.
Coaceți timp de 20 de minute până când sunt fierte.
Se servește fierbinte cu sosul de fructe de pădure pentru scufundare.