Chiftele cremoase de usturoi și ceapă prăjite
Această rețetă face 26 de porții cu 84 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chiftele, usturoi obișnuit, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele De Usturoi Prăjite Ușor Cremoase, Cremă Caramelizată Cu Ceapă Și Usturoi Prăjit, și linguine cu chiftele, ciuperci și sos cremos de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in unt 10-12 minute, amestecand frecvent, pana se rumenesc.
Presărați făină și piper peste amestecul de ceapă. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați încet jumătate și jumătate, amestecând constant. Se amestecă chiftele.
Gatiti 15-20 de minute, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa si chiftelele sunt fierbinti. Pentru a servi, puneți-l în aragaz lent de 1 1/2 până la 2 litri la foc mic. Meatballs va ține până la 2 ore în aragazul lent.
Se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat.