Chifle Lipicioase Cu Cremă Portocalie

Chifle Lipicioase Cu Cremă Portocalie
Dacă 46 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Orange Cream Sticky Buns ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă caldă, unt, budincă de vanilie și amestec de umplutură de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Chifle Lipicioase Portocalii, Chifle Lipicioase Portocalii, și Chifle lipicioase portocalii pentru micul dejun.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul, amestecul de budincă (uscat), untul, 1 lingură de coajă de portocală și sucul de portocale; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mediu, dizolvați drojdia în apă caldă; se amestecă amestecul Bisquick și restul de 1 lingură de coajă de portocală până se formează aluatul moale. Pe suprafața Generos prăfuită cu amestec Bisquick, rotiți ușor aluatul în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de aproximativ 20 de ori sau până se omogenizează. Dacă aluatul este prea lipicios, presărați cu amestec Bisquick suplimentar (până la 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Rulați sau bateți aluatul într-un dreptunghi de 15x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Întindeți 3/4 din amestecul de budincă peste aluat. Începând cu partea de 15 inci, înfășurați bine aluatul. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Se taie în 9 felii.
6
Într-o tigaie pătrată de 9 inci, întindeți uniform amestecul de budincă rămas; se presară uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați feliile de aluat ușor depărtate pe amestec. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald (cum ar fi pe raftul de răcire plasat peste vasul cu apă caldă) 25 până la 30 de minute sau până când dimensiunea este dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste chifle 1 minut; scoateți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Serviți chifle în timp ce sunt calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista